ČERVENÁ (od 8/2024)

SRK 800 RR - supersport, který jezdí ve WSBK!

SRK 800 RR je zcela nový sportovní motocykl od společnosti QJMOTOR, který svým vzhledem a výkony rozbuší srdce nejednomu fanouškovi sportovních motocyklů. Jedná se o stroj, ze kterého vychází závodní speciál, který od sezony 2024 závodí v mistrovství svěra supersportů v šampionátu WSBK v QJMOTOR RACING TEAMu. Podařený dynamický a agresivní design vzešel z pera italských designerů a je podřízen aerodynamice a funkčnosti, ale zachovává si vášeň pro detail a styl. Hravý čtyřválcový řadový motor o objemu 778 ccm a s výkonem 102 koní s Ram Air brzdí dva radiální přední brzdiče Brembo v kombinaci s dvojicí kotoučů o průměru 320 mm! Rám motocyklu je typu deltabox postavený na podvozku Marzocchi. Přední přítlačná křidélka vytváří dodatečný přítlak při vysokých rychlostech a zlepšují též stabilitu stroje při brzdění. SRK 800 RR je vysoce konkurenceschopný jak díky svému sportovnímu charakteru, ale je na tom skvěle i v porovnání ceny a kvality a to díky skvělé technické výbavě, kterou má...

Cena: 189 900,-Kč

 

(SRK 800 RR bude v prodeji od srpna 2024)

Řadový čtyřválcový motor - přes 100 koní čistých emocí

Každý silniční motocykl, který má ambice jezdit závody definuje především jeho motor. Společnost QJMOTOR má v SRK 800 RR aktuálně tu nejsilnější pohonnou jednotku, která je nejvýkonější z celé své produkce určené pro evropský trh. U SRK 800 RR se jedná o řadový čtyřválec s rozvody DOHC se 16 ventily o objemu 778 ccm, generující výkon 95 koní a maximální točivý moment 75 Nm. S využitím náporového sání má motor špičkovou hodnotu výkonu dokonce 102 koní. Je třeba zmínit, že tento motor má velký potenciál co se týká ladění, protože v závodech světových supersportů má tato pohonná jednotka samozřejmě ještě vyšší hodnoty výkonu a kroutícího momentu. I seriový motor Vám však nabídne úžasné zrychlení, které tento špičkový motocykl z naší produkce nabízí.

Hi-Tech funkce - Náporové sání RAM-AIR

Náporové sání, nebo chete-li RAM AIR je též nezbytný pro úspěšný závodní motocykl. Jedná se vlastně o způsob "přeplňování" motoru, kdy přirozený tlak vzduchu působící na přední část motocyklu je přímo nasáván do tlakové nádoby (airboxu) a odtud v maximálním množství jde vzduch přímo do válců motoru. Větší množství vzduchu ve válcích poté znamená spolu s větším množstvím směsi i vyšší výkon motoru. Pro optimalizaci proudění vzduchu do airboxu jsou ve střední části přední kapotáže (v místě největšího aerodynamického tlaku) pod výraznými svělomety umístěny přívody vzduchu, které při vysokých rychlostech poskytují motoru neustálý a rovnoměrný tlak vzduchu a zvyšují maximální výkon motoru na 102 koní.

Bezvadný zvuk se závodním charakterem

Ne každý motocykl má hezký seriový výfuk. S čím dál přísnějšími emisními normami je též obtížné dosáhnout i na pěkný hluboký zvuk. SRK 800 RR ale dostal do vínku parádní seriový výfuk, který má navíc skvělý zvuk charaktristický pro závodní motocykl. Kvalitní zpracování výfuku i jeho koncovky Vám dodá hrdost a nebudete muset investovat do laděné koncovky, protože skvělých výsledků dosáhnete i s tímto seriovým výfukovým systémem, který je od začátku konstruován pro použití v provozu, ale i na závodní dráze.

Systém řízení kontroly trakce QJMOTOR!

Protože má SRK 800 RR motor o výkonu přes 100 koní, dostal do základní výbavy i kontrolu trakce. Tento systém kontroly trakce zabraňuje nechtěnému prokluzu zadního kola při akceleraci motocyklu v různých podmínkách a na různém povrchu, avšak při všech jízdních situacích. Při akceleraci na kluzkém povrchu může snadno dojít k protáčení zadního kola (tj. když se zadní kolo otáčí rychleji než přední kolo). Systém kontroly trakce byl navržen tak, aby zabránil tomuto protáčení zadního kola, které by mohlo způsobit ztrátu kontroly nad motocyklem. Podobně jako systém ABS brání zablokování kol při brzdění, též tento systém kontroly trakce zabraňuje prokluzu (a tím i smyku) zadní pneumatiky. Když víte, že systém okamžitě a správně zasáhne, můžete si o to více užívat jízdu na SRK 800 RR.

Přehledný barevný TFT panel 

 
Digitální přístrojová deska SRK 800 RR je vizuálním a technickým srdcem kokpitu. Tento velký barevný TFT displej zobrazuje velké množství informací, je snadno čitelný ve dne i v noci a umožňuje Vám snadno upravit si motocykl přesně pro sebe. Kromě toho má schopnost propojit se s mobilním telefonem jezdce, s možností zobrazení navigace, která zobrazuje i aktuální provoz, nebo také umožňuje zrcadlit obrazovku Vašeho mobilního telefonu. Dále přístrojový panel umožňuje spravovat a prohlížet si příchozí hovory. Vedle TFT panelu je také USB port pro pohodlné nabíjení Vašich elektronických zařízení.

Konektivita s chytrými telefony

Ty motocykly QJMOTOR, které jsou od modelového roku 2024 vybaveny barevným TFT panelem, lze propojit s chytrým telefonem jezdce. Tato konektivita funguje jak pro systémy Android, tak i iOS. Pro jezdce to znamená, že může zrcadlit obsah z displeje svého smartphonu na přístrojový panel motocyklu, či skůtru. Toto lze využít jak pro zobrazení navigace, ale i pro zobrazení jakéhokoliv jiného obsahu z mobilního telefonu. Pokud jste náročný jezdec a chcete si zobrazovat navigaci s aktuálními dopravními informacemi, je možné stáhnout si aplikaci QJMOTOR, která Vám po zaplacení malého poplatku zpřístupní i tuto funkci.

Přítlačná aerodynamická křidélka

Přítlačná aerodynamická křidélka, nejsou jen designovou lahůdkou, ale jsou nezbytnou výbavou moderního závodního motocyklu. Nejen na závodních tratích, ale i v provozu generují přítlak, který roste s rychlostí jízdy motocyklu. Tento přítlak působí na přední část motocyklu a tím i na přední kolo, které má jak při brzdění, tak i při průjezdu zatáčkou lepší trakci s vozovkou. Samozřejmě eliminuje i zvedání stroje na zadní kolo při prudké akceleraci.Vzhledem ke vzpřímenější poloze jezdce a tím i menší hmotnosti působící na přední kolo jsou na SRK 800 RR použita delší a širší křidélka.

Precizní, plně nastavitelný podvozek Marzocchi

Přední vidlice s velkými zdvihy a velkým průměrem trubek je vybavena opravdu kvalitními komponenty dodávanými od renomované značky Marzocchi, kterou možná znáte z některých evropských motocyklů a nebo závodních strojů. Přední obrácená (upside-down) vidlice i zadní centrální tlumič, okamžitě a přesně reagují na aktuální nerovnosti na silnici či závodní dráze a lze je přesně nastavit na hmotnost konkrétního jezdce. Zajištují snadnou a precizní ovladatelnost. SRK 800 RR Vás mile překvapí svými jízdními vlastnostmi jak při jízdě po běžné silnici, tak i v klikatých horských silničkách, ale i na závodní dráze.

Snadno nastavitelný zadní centrální tlumič Marzocchi

Kvalitní a pevné zadní odpružení je zásadní pro rychlou a bezpečnou jízdu. Jeho kvalita musí samozřejmě korespondovat s předními vidlicemi a vše musí podpořit i pevná kyvná vidlice. Zadní tlumič a jeho správné nastavení následně umožňují motocyklu při tvrdé akceleraci zachovat jezdci kontrolu nad svým motocyklem. SRK 800 RR má seriově montovaný zadní centrální tlumič Marzocchi, který všechny tyto požadavky splňuje. Navíc je vybavený externím nastavováním, díky kterému si jeho tuhost snadno nastavíte i bez pomoci nářadí.

Plnohodnotný závodní rám a kyvná vidlice pro WSBK

Závodní regule mistrovství světa supersportů umožňují spousty úprav, ale to nejdůležitější - tedy rám motocyklu musí zůstat produkční. Můžete se tedy spolehnout, že rám a kyvná vidlice byly vyvíjeny od začátku tak, aby Vám umožnili stejně jako jezdcům v mistrovství světa dostat z motocyklu to nejlepší a zároveň si užít skvělé jízdní vlastnosti SRK 800 RR.

Výkonné radiální brzdy Brembo & radiální brzdová pumpa

Opravdu výkonný závodní brzdový systém SRK 800 RR je vybavený doukanálovým systémem ABS a kotoučovými brzdami BREMBO o velkém průměru vpředu i vzadu nabízí bezpečné zastavení v každé jízdní situaci, ať už na silnici a nebo na závodním okruhu. Přední dvoukotoučová brzda s velkými kotouči o průměru 320 mm a s radiálně uloženými čtyřpístkovými brzdovými třmeny zajišťují silnou, avšak přesně dávkovanou brzdnou sílu. To vše skvěle doplňuje zadní brzda s kotoučem o průměru 260 mm a s dvoupístkovým třmenem.

Full LED osvětlení a agresivní vzhled "čtyř okého" světlometu

SRK 800 RR je podobně jako ostatní modely QJMOTOR vybaven Full LED osvětlením - počínaje zdvojeným hlavním světlometem, přes blinkry až po výrazné koncové světlo. Design přední masky, denní svícení řešené LED pásky ale hlavně čtyřoký hlavní světlomet vyzařují agresivitu a dodávají výrazný charakter tomuto zcela novému supersportu. Moderní technologie LED osvětlení je nenáročná na údržbu, zajišťuje optimální viditelnost a dokonale osvětlenou vozovku za soumraku i ve tmě.

Koncové LED světlo a aerodynamická podselovka

Speciálně navržené zadní LED osvětlení navazuje na estetiku přední části a vytváří jedinečnou identitu supersportovních motocyklů od QJMOTOR. Kromě předního a koncového světla jsou samozřejmě i blinkry a další osvětlení Full LED. Design celé zadní části je též originální a neokoukaný. Tenká, minimalistická podsedlovka s výraznými liniemi a aerodynamickými průduchy dává vyniknout ladným tvarům SRK 800 RR a poukazuje na silný charakter tohoto stroje

SRK 800 RR - supersport z WSBK

SRK 800 RR závodí v seriálu supersportů při WSBK s jezdcem Raffaele De Rosou! Závodní tým QJMOTOR Factory Racing tak přináší jedinečná data a informace pro vývoj seriového stroje, který si poté můžete i Vy zakoupit.

Podsvícené ovladače na řídítkách

SRK 800 RR má na rozdíl od většiny konkurence i praktické podsvícené ovladače na levém i pravém řídítku, což je dobré pro začátečníky, ale i pro zkušené jezdce. Pomocí těchto osvětlených ovladačů lze snadno ovládat všechny funkce motocyklu (včetně přístrojového panelu) jednoduše pouhým stisknutím prstu. Máte tak plnou kontrolu nad svým strojem ve dne, ale i při jízdě v temné noci.

Kvalita zpracování a parádní italský design

SRK 800 RR, stejně jako všechny naše modely mají příjemný neokoukaný design. Design tohoto závodního motocyklu pochází z pera těch nejlepších italských designerů, kteří do tohoto stroje promítli svou vášeń pro design a závodění. Co Vás dále mile překvapí je hezké zpracování a krásné detaily, které dělají z SRK 800 RR opravdu krásný motocykl. Jmenujme například opravdu krásné prošívané sedadlo, které by bylo u jiných značek spíše příplatkové příslušenství, než seriová výbava. Ladně působí též výfuk, protože už v seriovém proveení jsou jeho linie čisté a líbivé. Podsedlová kapota má aerodynamické průduchy a minimalistické rysy. Nakonec zmíníme například krásnou, ostře řezanou masku s LED osvětlením a nebo výrazné červené lakování - to vše je seriový SRK 800 RR!

Prodloužená záruka na 3 roky ke každému novému motocyklu!

Každý zákazník, který si zakoupí u autorizovaného dealera nový motocykl QJ Motor, obdrží zdarma krom zákonné dvouleté záruky i prodlouženou záruku na další rok. Tato 3 letá záruka platí jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky registrující motocykl na IČO. Naše prodloužená záruka má však svá pravidla, je nepřenositelná na dalšího majitele motocyklu, je podmíněná absolvováním pravidelných servisních prohlídek a je omezená nájezdem 20.000 km.

Technické údaje:

Typ motoru 4-válcový řadový, kapalinou chlazený
Objem válců / rozvody 778 ccm / DOHC 16 ventilů
Vrtání / Zdvih 67 mm x 55,2 mm
Výkon motoru 70 kW (95 k) při 10.000 ot./min
Výkon motoru s RAM AIR 102 k při 10.000 ot./min
Točivý moment 75 Nm při 8.500 ot./min
Příprava směsi Elektronické vstřikování paliva
Způsob startování Elektrický startér
Spojka / ovládání Vícelamelová mokrá spojka
Převodovka / převod 6 rychlostní / sekundární převod řetězem
Emisní norma Euro 5
Hlučnost při stání - dB
Emise CO2 - g/km
Palivo Benzin E5 / E10

 

Konstrukce podvozku Rám typu deltabox / kyvná vidlice litá, profilová
Přední odpružení Upside-down vidlice Marzocchi plně nastavitelné
Zadní odpružení Jeden centrální plně nastavitelný tlumič
Přední brzdy s ABS Čtyřpístkové radiální kotoučové brzdy 320 mm / ABS
Zadní brzda s ABS Dvoupístková kotoučová brzda 260 mm / ABS
Přední pneumatika 120/70/ZR17 / bezdušová
Zadní pneumatika 180/55/ZR17 / bezdušová
Rozměry (D, Š, V) 2.080 mm / 770 mm / 1.150 mm
Rozvor 1.450 mm  
Výška sedadla 810 mm 
Objem palivové nádrže 16 litrů
Pohotovostní hmotnost  207 kg (vč.všech kapalin, paliva a baterie)
Typ přístrojů Barevný TFT s navigací a zrcadlením
Dostupné barvy Červená